+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Junior Member nicottostrawberry@hellokitty.com's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Hello Kitty Online
    Posts
    12

    How To Start A Blog?

    Hello when I click the blog button it just takes me to the SanrioTown official blog. How can I make my own?

  2. #2
    Have you tried using Google Chrome? I clicked on the "Blog" button and it took me to the dashboard.

    It could just be a malfunction anyway. I suggest contacting support@hellokitty.com if using GC doesn't work.

    ***Spark1e0***
    ♥●♥ Sparkle Pink Candy ♥●♥ (inactive)

  3. #3
    Junior Member nicottostrawberry@hellokitty.com's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Hello Kitty Online
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by spark1e0@mymelody.com View Post
    Have you tried using Google Chrome? I clicked on the "Blog" button and it took me to the dashboard.

    It could just be a malfunction anyway. I suggest contacting support@hellokitty.com if using GC doesn't work.
    Well I've been able to access the dashboard on my other account when not using Google Chrome. And my parents wouldn't let me download Google Chrome either. :/

    Yeah, I might contact them if it's still not working tomorrow.

  4. #4
    Junior Member nicottostrawberry@hellokitty.com's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Hello Kitty Online
    Posts
    12
    I sent an email almost three weeks ago and still no response. -.- Does anyone else have any advice?

  5. #5
    Super Hello Kitty Fan cutievee123@mymelody.com's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    871
    Quote Originally Posted by nicottostrawberry@hellokitty.com View Post
    I sent an email almost three weeks ago and still no response. -.- Does anyone else have any advice?
    What other browsers did you use? Did you try clear cache?
    Reminder to all: Please do not post just for the sake of posting or just for making your number of posts high. Make your posts count.

  6. #6
    Junior Member nicottostrawberry@hellokitty.com's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Hello Kitty Online
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by cutievee123@mymelody.com View Post
    What other browsers did you use? Did you try clear cache?
    I don't have any other browsers. I use Internet Explorer.

    How do I clear the cache?

  7. #7
    Junior Member nicottostrawberry@hellokitty.com's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Hello Kitty Online
    Posts
    12
    And now when I try to view the dashboard, I just get a blank page. :/

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    4
    I'm having the same issue, minus the blank page. Just stuck with the main blog.

    I cleared the cache (in Google Chrome) after reading this thread, but it didn't help. I also tried it in Opera where the same thing occurs.

  9. #9
    Junior Member nicottostrawberry@hellokitty.com's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Hello Kitty Online
    Posts
    12
    I'm getting the SanrioTown Official Blog again. ><

    Ugh, I wish I'd get a reply to that email already. It's been about a month!

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by nicottostrawberry@hellokitty.com View Post
    I'm getting the SanrioTown Official Blog again. ><

    Ugh, I wish I'd get a reply to that email already. It's been about a month!
    Stand strong. It'll be figured it out eventually.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts